Stengte veger….

Heisann!

Da er jeg her igjen. Nå er det lenge siden siste blogg.

De har begynt med graving opp bakken oppi veien til oss. Dette har medført at veien og innkjørselen inn til leieboerne ble stengt først, å nå har de kommet opp til vår innkjørsel. De har holdt på med “hakking” på berg, for de fikk en overraskelse da de fant fjell her på Grønberg :-). Hakkingen og gravingen starter kl 07.00 hver morgen, og varer dagen ut. Da er det ikke lenger mulighet til å sove eller hvile. Dette “bråket” holder på hele dagen og jeg kjenner at det har tatt på kropp og sjel. En viktig del av restitusjonen er hvile, å det har det blitt lite av i denne perioden. Etter litt fram og tilbake, har jeg fått rom på hotell de dagene vår innkjørsel er sperret, både pga bråket og at jeg ikke får den hvile jeg må ha, og for at jeg ikke har mulighet til å sette bilen i carporten. 

Litt Bowling har det jo blitt. Kampen sist ga mersmak, men kjenner jeg må ta det litt med ro. I første omgang nå er det å trene Hanne som blir prioritert før hun skal til ungdomsNM.

Ellers går treningen jevnt og trutt. Jeg går turer så ofte jeg får muligheten. Dagene går unna i en fei. I går var det faktisk 3 måneder siden jeg kom hjem 🙂 Juhuu:) 

Tirsdag klarte jeg det kunststykke å miste mobilen i gulvet slik at den ble knust i fronten…. Da var det bare å komme seg til nærmeste El-kjøp butikk å finne en ny. Onsdag skulle vi til byen på selskap, så tenkte å kjøpe ny i samme vaset, men det ble utsatt pga lang kø, så i går ble det ny mobil på meg 🙂 

Onsdag var vi som sagt i selskap – bursdag.  Vi var bedt på Graffi på Solsiden. 

Det ble en fin kveld, med god mat og godt selskap.

På tur hjem møtte vi på noen kjentfolk. Knut Silseth og Lotte Hoel med mannen Erik.  Det var virkelig trivelig å møte gamle kjente igjen.

Kvelden ble avsluttet på Centrum bowling, der det ble kamp mellom Bente og Ivar. 

 

 

 

 

1. veteran kamp etter HSCT

Da har det igjen gått 5 dager siden forrige blogg, og jeg utfordrer meg selv mer og mer. Siden sist, har jeg vært på hyttetur og min første veterankamp i bowling ble spilt i går.

Siden sist har jeg vært til legen, der vi gikk igjennom blodprøvene og vi ble enige om at det ikke var nødvendig med nye blodprøver før om ca 6 uker. Legen hadde lest seg litt opp på HSCT og var veldig nysgjerrig på hvordan behandlingen hadde vært. Han tok noen undersøkelser og satte opp time til etter MR  -23 oktober. Det skal bli spennende og se hva den viser. 

Torsdag ble det en ny runde trening på bowlingbanen, og må si at formen er stigende.

Kroppen føles bedre og bedre for hver gang jeg spiller.

På fredag dro jeg og Johnny på hytta oppi Snåsa, å da ble det en tur på “Hjørnet” en av Snåsas beste restauranter, for å kjøpe jalapenos burger. Den smakte helt magisk og der har de verdens beste pommes frites. 

Det var godt å komme seg en tur opp i “fjellet”. Været var aldeles nydelig. Ute å gikk tur i 20 varmegrader er ikke noe vanlig på denne årstiden. Lørdag kom Rita og Hanne oppover, og det ble god mat og god drikke på kvelden.

 

Første øl siden 26 mai. 

Mandag var det veterankamp i bowling og jeg skulle spille for første gang siden HSCT. Det kriblet i kroppen av spenning. Hvordan ville kroppen takle 3 serier?  Det gikk overraskende bra. Ikke den største summen, men kroppen kjentes helt fantastisk. Kunne spilt lenger.

Det var godt å komme sammen med lagkameratene igjen og kjenne lagfølelsen.

Å det ser ut som de er glade for å ha meg på laget igjen 🙂

Etter både helga og kamp, kjennes kroppen ganske bra.  Hadde litt lyst til å spille cup dagen etter, men tok til fornuften og lot kroppen hvile en dag. 

Snart er jeg tilbake for fullt. 🙂

 

06.09 – 3 måneders stamcellebursdag

Hei igjen 🙂

I dag er det faktisk 3 måneder siden jeg fikk tilbake mine stamceller. Tenk hvor fort tiden går. 

Nå har det gått en uke siden jeg skrev sist og formen er stigende. Jeg har faktisk vært litt aktiv og sikkert tatt ekstra sjanser ifølge enkelte, men det er noe med at jeg føler meg frisk og rask og da blir det kjedelig å bare sitte i en stol 😉

Mandag var det 90 års dag til svigermor, og jeg var selvfølgelig med. 

Der koset jeg meg med god mat og gode kaker. Trivelig bursdag. 

Dagene etterpå har gått med til hjemlige sysler og noen turer til byen for å spille/trene bowling. Det kjennes bedre ut gang for gang med bowlingen, så det ser lyst ut med tanke på “comeback” etter nyttår. 

I dag har vi vært på operevy på Rampa i Hommelvik.

Det var et friskt innslag i en hektisk hverdag. Godt å komme seg ut å se på noe annet og få le litt. Det var mange fine og artige innslag her

Vi koset oss med gode venner og familie. Min mor og hennes samboer var også med

 

Og selvfølgelig måtte jeg ha bilde sammen med revyartistene. 

 

Hverdagen begynner å normalisere seg litt, så det blir ikke det store å skrive om. Kjenner at formen blir bedre og bedre, men jeg må skynde meg sakte….