Opptrening til NM

Hei hei folkens!

Tida går jammen fort og her har over 1 mnd av det nye året gått allerede. Formen min er fortsatt stigende og jeg prøver å trene jevnt og trutt, både hos fysioterapeut, treningssenter og bowling.

Kjenner at kroppen responderer ok på treningen og det er bra. Merker at kroppen gradvis blir sterkere og med  bedre kontroll.

I januar kom kulden over oss,  og jeg som sikkert flere, vegret meg for å gå ut. Så det ble ikke så ofte gangturer som tidligere, men jeg kom meg ut og til både min og andres overraskelse, har jeg faktisk begynt så smått å jogge. Kanskje det startet for å holde varmen, men merket at jeg faktisk klarte det, uten å bli tung i føttene. Her snakker vi ikke km, men meter. Det lengste er ca 300 meter.

Håret har vokst seg stort og flott med krøller 🙂 Rita maser om klipping, men……  Hva synes dere??

Snø har vi også fått vår andel av. Å hva er vel ikke bedre trening enn snømåking? Men det trenger ikke å komme snø alle dager da.. Nå er det nok.

Kjenner stadig fremgang på bowling banen, med bedre balanse og kontroll. Noen kamper har jeg spilt og på siste veterankamp, var jeg veldig nære 300

Nå er Veteran NM i bowling rett rundt hjørnet og jeg er på god vei med opptreningen.

Den 18 mai drar vi igjen til Moskva. Denne gangen for kontroll med MR. Fly og hotell er bestilt og jeg har fått time på sykehuset den 20 mai. Det skal bli interessant å møte Dr. Fedorenko og Anastasia igjen.  Det blir en spennende reise.  Etter behandlingen i Moskva, har jeg mer tiltro til sykehuset der enn her hjemme.

Mens jeg sitter her og skriver, går det opp for meg at jeg faktisk har 8 mnd stamcellebursdag i dag( i går) den 6. februar.  Tenk at det har gått hele 8 måneder. Er fantastisk å se den progresjon jeg har hatt spesielt de siste månedene. Det blir en spennende fremtid.   🙂